Nabeschouwing Águilas CF - Huesca (0-1) || Copa Del Rey 2023/2024

Woensdag 1 november 2023 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Águilas CF het woensdag 1 november 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Rubial in Estadio El Rubial.

Via de Águilas CF - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Águilas CF - Huesca (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Águilas CF en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Saúl Ais Reig geëindigd in een 0-1 overwinning voor Huesca. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Juanjo Nieto, waarmee Huesca met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Huesca.

LIVE Águilas CF - Huesca 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Águilas CF - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Huesca Doelpunt Juanjo Nieto Huesca 0-1
46' Wissel Águilas CF Wissel Aitor Pons voor Lolo Águilas CF
46' Wissel Águilas CF Wissel Isi Ros voor Ramón Árcas Águilas CF
53' Gele kaart Águilas CF Gele kaart voor Ismael Athuman Águilas CF
60' Wissel Águilas CF Wissel Stéphane Emaná voor Carlos Bravo Águilas CF
64' Wissel Huesca Wissel Diego Aznar voor Abou Kanté Huesca
64' Wissel Huesca Wissel Javi Mier voor Rafa Tresaco Huesca
67' Wissel Águilas CF Wissel Francis Ferrón voor Pablo González Águilas CF
72' Wissel Huesca Wissel Jovanny Bolívar voor Hugo Vallejo Huesca
72' Wissel Huesca Wissel Miguel Loureiro voor Manu Rico Huesca
85' Wissel Águilas CF Wissel Pelón voor Ebuka Raphael Nwenyi Águilas CF
87' Wissel Huesca Wissel Rubén Pulido voor Jérémy Blasco Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Águilas CF - Huesca
Opstellingen Águilas CF - Huesca
De opstellingen van Águilas CF en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Águilas CF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Águilas CF - Huesca

Águilas CF en Huesca spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Saúl Ais Reig en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Águilas CF en Huesca elkaar treffen in de Copa Del Rey.